In twee behandelingen stralend witte tanden met een mooier, sterker en dunner porselein

Als je besloten hebt dat je mooie en witte tanden wilt met behulp van facings, dan kan je een afspraak maken met mij, cosmetisch tandarts Willem Polet. Tijdens de eerste behandeling bepalen wij samen de kleur van de facing. Je zult zien dat witte tanden vele kleuren wit kunnen hebben. Daarom gebruik ik een kleurenstaal om te zorgen dat je facings dezelfde kleur wit als je andere tanden hebben.

Afslijpen van je oude tand is minimaal, porselein is flinterdun!

Vervolgens maak ik een afdruk van je tand. Je facing wordt daarna in het tandtechnisch laboratorium in de uitgekozen kleur gemaakt. Bij een facing van porselein moet ik bijna altijd glazuur wegslijpen. Een porseleinen facing moet minimaal een halve millimeter dik zijn. Dus voor het krijgen van witte tanden moet je wel wat over hebben!

Tweede behandeling: sterke witte porseleinen tanden aanbrengen

In de tweede behandeling breng ik je nieuwe witte tanden aan. De facings zijn op maat gemaakt in het laboratorium en klaar om geplaatst te worden. Er wordt eerst een laagje zuur op je tand aangebracht om hem ruw te maken. Hierna volgt het aanbrengen van de hechtlaag. Op deze laag wordt de facing geplakt: je nieuwe witte tanden zijn een feit!

 

Stralend witte tanden met super dun porselein!

Het is belangrijk om vooraf de juiste kleur wit en de vorm van de tand nauwkeurig te bepalen. Is de kleur of de vorm van de facing niet goed, dan moet hij opnieuw worden gemaakt in het tandtechnisch laboratorium. Als je nieuwe witte tanden iets langer zijn dan je oorspronkelijke tanden, is praten soms een beetje lastig. Je zult zien dat je daar in een paar dagen aan gewend bent.

“Stralend witte tand” maakt je tand mooier en sterker in twee behandelingen!

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling met super dunne facings op Zorgkaart Nederland.

Neem voor een gratis intake gesprek contact op met cosmetische tandarts Willem Polet