Kosten porseleinen facings en kronen

Vanaf 1 januari 2013 zijn de vaste tandartstarieven van kracht. Het zijn “Staats Tarieven”, vastgelegd door de Nederlandse overheid (NZA). De kronen prijs mag niet meer door de tandarts zelf bepaald worden. Bij alle tandartsen in Nederland zijn de kroon kosten en facingkosten nu gelijk.

 

kronen prijs ,kroon kosten

Kroon kosten hebben goede prijs-kwaliteitsverhouding

De ervaring, kwaliteit en materiaalgebruik van uw tandarts ziet u dus niet meer terug in het tarief. Als tandarts heb ik, Willem Polet, meer dan 25 jaar ervaring in de cosmetische (esthetische) tandheelkunde. Voor de vastgestelde kronen prijs van de porseleinen kroon krijgt u dus een fantastische kwaliteit.

Kronen prijs: Btw bovenop kroon kosten

Vanaf 1 januari 2013 verplicht de overheid dat over cosmetische tandheelkundige behandelingen btw wordt gerekend. Let op: op veel websites zie je nog een kronen prijs en facingsprijs ZONDER btw. Je moet er dus rekening mee houden dat de kronen prijs nog wordt verhoogd.

Prijzen porseleinen facings:

1 facing porselein € 550,00
4 facings porselein € 2190,00
6 facings porselein € 3200,00
8 facings porselein € 4215,00
10 facings porselein € 5230,00

De bedragen zijn inclusief techniekkosten.

Declareren kosten:

Voor je verzekering is het belangrijk om te weten dat je van onze kliniek een rekening ontvangt op naam van tandarts . De bedragen voor kronen en facings die wij op deze website noemen zijn inclusief de techniek kosten en btw, all inclusive (dit is dan ook je eindbedrag).

De kosten worden op je kostenbegroting en uiteindelijk op je factuur duidelijk gespecificeerd met alle daarbij behorende codes voor je verzekering. De totale kosten dienen voldaan te worden voorafgaand aan de eindbehandeling, waarvan 50% bij aanvang van de behandeling. De totale kronen prijs of facings prijs dien je voor de eindbehandeling te voldoen.

Onduidelijkheid over kronen prijs of prijs van facings?

Heb je vragen over de rekening? Neem voor uitleg dan contact op met onze kliniek. Heb je daarna nog steeds vragen over de kroon kosten of facing kosten? Dan kan je terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Tel: 026-4456467 Info: 12.00-14.00 uur
Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Vul voor een gratis intake gesprek het contactformulier in en we nemen direct contact op!