Kosten porseleinen facings en kronen

Vanaf 1 januari 2013 zijn de vaste tandartstarieven van kracht. Het zijn “Staats Tarieven”, vastgelegd door de Nederlandse overheid. De kronen prijs mag niet meer door de tandarts zelf bepaald worden. Bij alle tandartsen in Nederland zijn de kroon kosten en facingkosten nu gelijk. Dus ook bij de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.

 

kronen prijs ,kroon kosten

Kroon kosten hebben goede prijs-kwaliteitsverhouding

De ervaring, kwaliteit en materiaalgebruik van uw tandarts ziet u dus niet meer terug in het tarief. Willem Polet en Haakon Kuit hebben meer dan 25 jaar ervaring in de cosmetische (esthetische) tandheelkunde. Voor de vastgestelde kronen prijs van de porseleinen kronen of facings krijgt u dus een fantastische kwaliteit.

 

Prijzen porseleinen facings:

4 facings porselein € 2240,00
6 facings porselein € 3360,00
8 facings porselein € 4480,00
10 facings porselein € 5600,00

De bedragen zijn inclusief techniekkosten.

*Over het algemeen is  het maken van 1 of 2  facings in de cosmetische (esthetische) tandheelkunde de meest complexe verrichting voor een tandtechnicus die er bestaat. Op aanvraag kan dit uitgevoerd worden. Wel zal er dan een beroep gedaan moeten worden op specifiek tandtechnisch werk. Hiervoor gelden aparte tandtechnische tarieven.

Declareren kosten:

Voor je verzekering is het belangrijk om te weten dat je van onze kliniek een rekening ontvangt op naam van tandarts. De bedragen voor kronen en facings die wij op deze website noemen zijn inclusief de techniek kosten.

De kosten worden op je kostenbegroting en uiteindelijk op je factuur duidelijk gespecificeerd met alle daarbij behorende codes voor je verzekering. De totale kosten dienen voldaan te worden voorafgaand aan de eindbehandeling, waarvan 50% bij aanvang van de behandeling. De totale kronen prijs of facings prijs dien je voor de eindbehandeling te voldoen.

Contact

Heb je vragen over de begroting of rekening? Neem voor uitleg dan contact op met onze kliniek.

Tel: 026-4456467 Info: 08.00-13.00 uur

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Vul voor een gratis intake gesprek het contactformulier in en we nemen direct contact op!