Ervaringen

/Ervaringen met porseleinen facings en kronen
Ervaringen met porseleinen facings en kronen 2018-03-29T16:05:19+00:00

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Een intake gesprek is bij ons gratis*

Hallo Willem, dank je voor de mooie tanden. Mijn leven is veranderd. Het voelt net of ik opnieuw geboren ben. Ik kan je nooit genoeg bedanken, you are the best!

Porseleinen facing en porseleinen kronen door cosmetische tandarts

Beste Willem, nogmaals dank voor het mooie resultaat dat je hebt weten te bewerkstelligen en je prettige manier van behandelen. Die behandeling is me, zoals je al tijdens de intake al voorspelde, 100% meegevallen. Dit had ik echt jaren eerder moeten doen! Het is nog even wennen maar het openlijk spreken gaat al wat beter (minder binnensmonds) omdat ik niet meer constant op mijn qui vive hoef te zijn of er niemand tegen die scheve gele seventies rakkers aan zit te staren. Kortom: een hele bevrijding!


Na jaren van altijd schaamte voor mijn slechte gebit heb ik toch de knoop doorgehakt en ben op zoek gegaan naar een goede cosmetische tandarts. Ik ben terechtgekomen bij Willem Polet in Arnhem door een overtuigende en duidelijke website. Op internet kon ik ook geen enkele negatieve reactie over hem vinden. Al met al de beste keus die ik heb kunnen maken.
Wat ik nu echt weer moet leren is voluit lachen!!

Porseleinen facings en porseleinen kronen door cosmetische tandarts


Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede zorg. Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe gebit. Ik had voor onze eerste afspraak wel een beetje angst, maar die angst heb je, met je goede en duidelijke uitleg, snel weggenomen. Ik heb van één ding spijt, namelijk dat ik niet veel eerder bij u gekomen ben! Ik kan nu eindelijk na al die jaren weer lachen met een brede glimlach op mijn gezicht.Dag Willem,

Groetjes uit België!

Porseleinen facings en porseleinen kronen door cosmetische tandarts


Beste Willem ik wil nogmaals bedanken voor je kunstwerk. Ben heel blij met mijn nieuwe smile!

Porseleinen facings en porseleinen kronen door cosmetische tandarts


Zo’n 2 jaar geleden kwam ik in uw kliniek met de vraag of u bij mij facings kon plaatsen. Na een onderzoek bleek dat, dat bij mij niet zo eenvoudig was, dit i.v.m. een onderbeet. Daar zou toch echt een operatie en een orthodontische behandeling aan vooraf gaan, anders zouden ze binnen de kortste keren versleten zijn, zoals dit ook nu bij mijn gebit het geval was. Natuurlijk….dat had ik weer!! Denk er maar ’s over na, was uw advies. Maar het balletje was gaan rollen, en mijn verlangen naar een mooi stel tanden was alleen maar groter geworden.Dus op naar de orthodontist voor een verwijzing naar de kaakchirurg. Na onderzoek bleek dat mijn bovenkaak gebroken zou moeten worden, en dmv distractoren naar voren gedraaid moest gaan worden in een hoek van 45 graden en 7.2 mm. Jeetje, dat was me nogal wat. Maar-ja die mooie tanden….! Dus werd de operatie ingepland. Na het herstel van de operatie kreeg ik een beugel. Mijn mooie tanden kwamen steeds dichterbij. Nu zijn dan net mijn facings geplaatst. Ik kan alleen maar zeggen.
Heel erg bedankt, ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu vrij te lachen, iets wat ik nooit veel eerder deed:-) Ik had het 10 jaar terug al moeten doen! Heb er veel voor moeten doen, maar het is me het allemaal waard geweest. Bedankt,bedankt!

Porseleinen facings en porseleinen kronen door cosmetische tandarts


Na momenten van twijfel heb ik uiteindelijk de stap gezet om de nodige verbouwingen door de heer Willem Polet te laten uitvoeren. 18 facings later kan ik maar een ding zeggen: de seconde spijt die ik eventueel zou krijgen moet nu nog komen!!! De enige spijt die ik heb is het feit dat ik dit al 10 jaar geleden had moeten doen. En dan te bedenken dat ik meestal bij het horen van een tandartsboor op TV snel een andere zender opzet.

Een uiterst prettig en vakbekwaam team heeft mij uitstekend door de behandelingen heen geholpen en het resultaat is werkelijk supergaaf. Voor alle mensen die nu nog twijfelen: laat je keuken niet verbouwen, stel die wereldreis nog even uit, koop nog geen nieuwe auto want van een stralend witte glimlach geniet je echt iedere dag.
Ik zeg: DOEN!!!!!!


In eerste instantie wilde ik een gelikt mailtje sturen met daarin een testemonial over de professionele werkwijze, de pijnloze behandeling en het perfecte resultaat. Bij nader inzien doe ik dat niet en tik dit recht uit mijn hart. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het fantastische werk dat jullie geleverd hebben. He-le-maal te gek! Ik kan niet ophouden met lachen (ook al gebeurt er niets grappigs) en loop de hele dag rond met een ouderwets kinderlijk gelukkig gevoel in mijn lijf. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet en wat ben ik blij dat ik het bij jullie heb laten doen. Het was een stukje rijden maar dan heb je ook wat! Hier had geen beugel tegenop gekund: ze staan kaarsrecht, komen 110% natuurlijk over en dat binnen een week. Voor mensen die nog twijfelen en dit lezen: GEWOON DOEN! Ik heb spijt dat ik het niet jaren eerder heb gedaan en de enige pijn die ik heb gehad is achteraf spierpijn in mijn nek omdat ik de hele dag in mijn achteruitkijkspiegel naar mijn nieuwe mooie tanden zit te kijken!

Mijn late reactie zal jullie niet verwonderen, ik had het de afgelopen periode natuurlijk veel te druk met… tja mezelf en mijn mooie nieuwe tanden. Het was iets wat ik al heel lang wilde doen maar nooit door durfde te zetten. Veel vragen, hoe zal het er uit zien?, doet het pijn en natuurlijk is het betaalbaar? gingen door mijn hoofd. Na de intake was ik direct om, het was een fijn gesprek waarin de tandarts antwoord had op al mijn vragen. De betrokkenheid en het begrip voor waarom ik dit zo graag wilde maakte dat ik wist dat ik aan het juiste adres was voor deze ingreep.

Ook de twee daarop volgende afspraken waren erg prettig, met een geweldig resultaat als gevolg. Nooit had ik gedroomd van zo een resultaat. OK, dat het mooi zou worden hoopte ik wel, maar zo mooi… dat had ik niet durven dromen. Het moment dat ik in de spiegel keek sprongen de tranen in mijn ogen. Het was iets wat ik al lang wilde en ik ben zo blij dat ik het door heb gezet. De afgelopen periode ben ik alleen maar bezig geweest met lachen, breeduit lachen met mijn “stralend witte lach”!!!. Was wel even oefenen hoor, ik had mezelf al van jongs af aan aangeleerd zo te lachen dat mijn gebit zo min mogelijk zichtbaar was. Nou dat is verleden tijd, ik krijg soms kaakpijn van het breeduit lachen. Ik ben erg gelukkig met het resultaat!!! Rest mij nog u te bedanken uit de grond van mijn hart, voor de goede zorgen, de sympathie en het enthousiasme waarmee jullie mij geholpen hebben. Mijn nieuwe tanden vallen niet veel mensen op, maar de mensen die het wel zien vertel ik met liefde over tandarts Polet uit Arnhem.


Mijn late reactie laat waarschijnlijk al blijken hoe druk ik het de laatste tijd gehad heb! Ongelofelijk wat jullie voor mijn zelfvertrouwen hebben betekend. Ik heb echt een enorme boost gekregen van mijn nieuwe mooie gebit en kan er weer met nieuwe energie tegenaan. Breeduit lachen is opeens een hobby geworden, en dat na maar drie afspraken! Doordat het er zo natuurlijk uitziet valt het niemand echt op dat ik iets heb laten doen, maar de toenemende aandacht van het andere geslacht laat wel duidelijk blijken dat mijn prachtige glimlach effect heeft!

Door jullie deskundigheid heb ik nu het gebit wat ik al jaren wilde, en door jullie sympathie en enthousiasme heb ik me nog nooit zo lekker gevoeld in een tandartsenstoel. Ik ga hier nog jaren ontzettend van genieten, heel erg bedankt!!! Mijn moeder was zo positief verbaasd over het resultaat, dat zij na jarenlange ergernis aan haar scheve voortand nu ook de stap gezet heeft en morgen haar eerste afspraak bij jullie heeft!


Vandaag naar mijn tandarts geweest en tot mijn grote verbazing heeft deze goede man helemaal niet in de gaten gehad dat ik een behandeling ondergaan had bij ene Dr. Willem Polet in Arnhem.

Toen ik hem er op wees zei hij dat hij het niet gezien had en dat het zeer mooi en natuurlijk gedaan was.
Dit wilde ik even aan u kwijt en ik ben nog steeds blij met mijn natuurlijke lach dankzij U.


Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel gelukkig over ben. Niet meer in een restaurant kijken of mensen niet naar je scheve tanden kijken. Lekker met mensen gesprekken aangaan zonder de angst te hebben dat ze naar je tanden kijken. Op mijn werk is het niemand opgevallen. Kortom er loopt nooit meer parallel aan mijn leven een procesje mee wat zich bewust is van de onvolkomenheden van het gebit.

Ik heb de service van jullie echt geweldig gevonden.
Als er nog patiënten twijfelen of ze het wel of niet moeten doen, dan kan ik alleen maar zeggen had ik het maar 15 jaar eerder gedaan.


Sinds 1 maand heb ik nu facings en ben heel erg gelukkig met het resultaat. Het is zo natuurlijk mooi dat alleen mijn ouders het opgevallen was. Ik kan niet anders zeggen dan geweldig gedaan en de service en kwaliteit die jullie leveren is helemaal top!


Gelijk al zeer positieve reacties gehad! Een frissere aanblik en een heel natuurlijke uitstraling die niet overdreven opvalt. Daarbij ben ik zelf ook heel blij de stap gezet te hebben ondanks een grote angst voor alles wat met de tandarts te maken heeft! Complimenten voor de opvang in de kliniek en de werkwijze! Zeker een aanrader.


Met plezier gebruik ik nu lippenstift. Mijn afkeer van foto’s van mezelf is door mijn prachtige nieuwe tanden helemaal verdwenen.


Ik voel me nu zelfverzekerder, wat zijn mijn tanden mooi geworden, echt super, maar dat kan je ook wel aan de foto’s zien.


Een stralende glimlach heeft me weer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe tanden en durf eindelijk weer te lachen. Nogmaals bedankt, ook voor de fijne behandeling en jullie enthousiasme.


Ik vind het gek om te zeggen, maar de mooie tanden dragen bij aan mijn geluk, zelfvertrouwen en ontspannen houding.


Toch blijken veel mensen het niet te zien. Wat zie je er goed uit zeggen ze vaak! Soms denken ze dat ik op vakantie geweest ben of dat ik een ander kapsel heb. Jij had dat al voorspeld. Het ziet er zo natuurlijk uit! Dat is het allermooiste compliment.


Waar ik het meest tevreden over ben is de natuurlijke uitstraling van de tanden, geen overdreven witte Prodent smile dus waar ik een beetje bang voor was. Veel mensen valt het op het eerste gezicht gewoon niet op. Wanneer ze erop geattendeerd worden vinden ze het prachtig. Ik ben dus erg blij met het resultaat!


Ik moest opeens wennen aan het breeduit lachen zonder mijn lach te verbergen met mijn handen. Nu enkele dagen voorbij zijn merk ik pas echt wat voor opkikker het is voor mijn zelfvertrouwen. Ik zit lekker in mijn vel en mensen reageren zeer positief op zowel het prachtige gebit en de nieuwe vrolijke ik.


Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige metamorfose die jullie bewerkstelligd hebben. Het vreemde is dat niemand het ziet. Het bewijst alleen maar hoe natuurlijk mijn tanden eruit zien en aanvoelen. Het allerbelangrijkste is dat ik er superblij mee ben en voluit kan lachen zonder mij te generen! Wat een heerlijk gevoel!


Ik kon al niet langer meer wachten met een reactie naar jullie te sturen, ook al is het pas 1 dag geleden dat de facings bij mij geplaatst zijn. Wat een openbaring om met open mond te lachen en wat wen ik er al snel aan! Ik doe geen stapje meer achteruit als mensen te dichtbij komen en praat niet meer met mijn hand voor m’n mond. Ik heb vanmiddag meteen rode lippenstift gekocht die ik eigenlijk al jaren wilde dragen maar nooit deed omdat ik natuurlijk geen aandacht op mijn gebit wilde vestigen. Het valt mensen bij mij wel op dat er iets aan mijn tanden is gebeurd, maar ik vind dat niet erg nu het zo prachtig is geworden. Iedereen is verbaasd hoe perfect het is. Mijn vriend is ook helemaal blij. Zelfs mijn ouders, die het eigenlijk zonde van mijn geld vonden zien nu wat het heeft opgeleverd, ook geestelijk voor mij, mijn moeder wil nu zelfs ook!

Ik hoef me vast niet te schamen voor dit lyrische mailtje, ik denk dat jullie dit soort reacties vaker krijgen. Ik wilde jullie beide ook nog bedanken voor het feit dat jullie heel begripvol waren en mij ontzettend gerustgesteld hebben en zelfs mijn tranen geveegd.


Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.