Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde in het centrum van Arnhem

Laat ik mij even voorstellen, mijn naam is Willem Polet, tandarts voor cosmetische tandheelkunde. In het centrum van Arnhem vindt u mijn kliniek voor cosmetische tandheelkunde, waar ik samenwerk met een zeer deskundig team. Wil jij je stralende en gezonde lach weer terug? Dan ben je bij de kliniek voor cosmetische tandheelkunde in de hoofdstad van Gelderland aan het juiste adres.

Cosmetische tandheelkunde Arnhem

Er goed uitzien met porseleinen facings

Mijn klantenbestand is zeer divers. Zo bezoeken jongeren die hun tanden willen bleken onze kliniek voor cosmetische tandheelkunde. Maar daarnaast zie ik ook veel ouderen die hun gebit een tweede kans willen geven. Ik ben er van overtuigd dat ‘er goed uitzien’ begint bij een mooie mond. Of je nu jong of oud bent.

unnamed

Een bezoek aan de kliniek

Niet iedereen is van nature gezegend met mooie tanden. Wil je weten of de kliniek voor cosmetische tandheelkunde iets voor jou kan betekenen op het gebied van facings of kronen? Kijk dan eens in onze uitgebreide foto reportage van voor en na foto’s.

Afspraak maken voor een stralende lach?

Ik, cosmetisch tandarts Willem Polet, heb me helemaal toegelegd op het vervaardigen van porseleinen facings, kronen en bruggen. Ik doe niet anders. Daar waar de huistandarts het niet meer aandurft, begint Willem Polet!

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Neem voor een gratis intake contact op met de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde via het formulier aan de zijkant van deze pagina.