In alle gevallen persoonlijke behandeling door cosmetisch tandarts Willem Polet

Met zijn meer dan 25-jarige ervaring in de cosmetische tandheelkunde geldt Willem Polet als zeer gerenommeerd op zijn vakgebied. Zijn absolute passie is de cosmetische (esthetische) tandheelkunde. Het verfraaien van gebitten. Of je nu wittere tanden wilt, een enkele tand wilt laten verbeteren of een complete gebitsmakeover verlangt, in de kliniek van Willem Polet ben je aan het juiste adres.
Hij is constant op zoek naar de grenzen van vernieuwing. Echt mooi is in zijn beleving anders dan je bij de normale tandarts krijgt! Door zijn internationale ervaring en werkzaamheden in een fameuze plastisch-chirurgische kliniek heeft hij een veelzijdige visie ontwikkeld die voor Nederland uniek is.
Bovendien weet hij zich als geen ander te verplaatsen in zijn patiënten. Zijn streven is een mooi resultaat, maar verkregen op een menselijke, geruststellende en pijnloze manier.
Tandartsen verwijzen hun patiënten graag door naar zijn Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde, centraal in het land gelegen in Arnhem. Een verwijzing is echter niet noodzakelijk! Je hoeft voor een behandeling geen patiënt te zijn of te worden.
Neem voor een gratis intake nu contact met ons op!


Specialist in esthetische tandheelkunde

Voor Lionel Richie heeft Willem Polet een klein gebitje voor zijn kleindochter Harlow laten maken. Ontroerend!

Emile Hartkamp, porseleinen facings en kronen.      Emile Hartkamp heeft zijn mooie tanden laten maken door cosmetische tandarts Willem Polet.

Emile Hartkamp is een Nederlandse zanger, componist, tekstschrijver en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de tekst en muziek van de nummer één hit Heb je even voor mij, gezongen door Frans Bauer. Hij heeft ons uitdrukkelijk toestemming gegeven voor deze foto’s van 12 facings op zijn voortanden.

Wat was hij blij!

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.