Willem Polet

/Haakon Kuit & Willem Polet
Haakon Kuit & Willem Polet 2018-03-29T17:01:27+00:00

In alle gevallen persoonlijke behandeling door cosmetisch tandartsen Haakon Kuit en Willem Polet

Met hun meer dan 25-jarige ervaring in de cosmetische tandheelkunde gelden Willem Polet en Haakon Kuit als zeer gerenommeerd binnen hun vakgebied. Hun absolute passie is de cosmetische (esthetische) tandheelkunde. Het verfraaien van gebitten en monden. Of je nu wittere tanden wilt, een enkele tand wilt laten verbeteren of een complete gebitsmakeover verlangt, in de kliniek van Willem Polet en Haakon Kuit ben je aan het juiste adres.
Zij zijn constant op zoek naar de grenzen van vernieuwing. “Echt mooi” is in hun beleving anders dan je bij de normale tandarts krijgt! Ook de enorme ervaring van Haakon Kuit op het gebied van esthetische tandvlees chirurgie, implantologie en injectables, maakt het plaatje compleet. Willem Polet heeft door zijn  internationale ervaring en werkzaamheden in een fameuze plastisch-chirurgische kliniek een veelzijdige visie ontwikkeld die voor Nederland uniek is.
Bovendien weten zij zich als geen ander te verplaatsen in hun patiënten. Hun streven is een mooi resultaat, maar verkregen op een menselijke, geruststellende en pijnloze manier.
Tandartsen verwijzen hun patiënten graag door naar zijn Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde, centraal in het land gelegen in Arnhem. Een verwijzing is echter niet noodzakelijk! Je hoeft voor een behandeling geen patiënt te zijn of te worden.
Neem voor een gratis* intake nu contact met ons op!


Specialist in esthetische tandheelkunde

Voor Lionel Richie heeft Willem Polet een klein gebitje voor zijn kleindochter Harlow laten maken. Ontroerend!

Emile Hartkamp, porseleinen facings en kronen.      Emile Hartkamp heeft zijn mooie tanden laten maken door cosmetische tandarts Willem Polet.

Emile Hartkamp is een Nederlandse zanger, componist, tekstschrijver en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de tekst en muziek van de nummer één hit Heb je even voor mij, gezongen door Frans Bauer. Hij heeft ons uitdrukkelijk toestemming gegeven voor deze foto’s van 12 facings op zijn voortanden.

Wat was hij blij!

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.