Bleken
428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-428,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Bleken

Bleken

Verkleurde tanden kunnen ook gebleekt worden.
De ‘thuis bleekmethode’ blijkt de meest effectieve en veilige methode om uw tanden te bleken. Bij deze methode van bleken krijgt u professioneel op maat gemaakte doorzichtige bitjes en bleekgel mee naar huis en kunt u thuis, gedurende enkele dagen, meerdere uren per dag bleken, afhankelijk van het type gel dat u mee heeft gekregen. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen wanneer uw tanden licht genoeg zijn geworden en dat u de bleekbehandeling weer kunt herhalen als u vindt dat de kleur van de tanden iets terugloopt.

 

Wel belangrijk om te weten is dat bestaande vullingen en restauraties (kronen en facings) niet mee bleken! Soms zullen erg verkleurde tanden niet mee bleken omdat de verkleuring van binnen uit de tand komt.

 

Bij een verkleuring door een wortelkanaalbehandeling zal thuis-bleken ook geen effect hebben. Vaak zal in dit soort gevallen intern gebleekt kunnen worden. Elke situatie is in dat geval uniek en de behandelstrategie zal tijdens de behandeling individueel besproken moeten worden.

Wij bieden deze ‘home bleaching’ methode in KCTA aan voor €225,- per kaak