Behandeling Design Page
341
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-341,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Behandeling Design Page

Facings

Verkleurde, gebroken, afgesleten of scheve tanden kunnen vaak vrij eenvoudig mooier worden gemaakt met behulp van een facing. Een facing is een dunne keramische restauratie van porselein of een restauratie van composiet (wit vulmateriaal) over de tand heen. Ons streven is altijd om minimaal- of non-invasief te werken. Dat betekent dat geprobeerd zal worden om zo min mogelijk van de eigen tanden af te slijpen. In sommige gevallen, waarbij tanden iets naar achteren staan kan het zelfs zonder te slijpen.

De materiaalkeuze van de facings hangt af van je wensen en mogelijkheden. Beide materialen hebben voor- en nadelen. Zeer recent onderzoek heeft wel uitgewezen dat keramische facings superieur zijn boven composiet facings wat betreft duurzaamheid en kleurvastheid. Hierover informeert ons ervaren team je graag, samen maken we een passend behandelplan.

 

Bleken

Door verandering in de Europese wetgeving is alleen ‘home bleaching’ nog een effectieve methode om je tanden te bleken. Bij deze methode van bleaching krijg je professioneel op maatgemaakte doorzichtige bitjes en bleekgel mee naar huis en kan je thuis, gedurende enkele dagen, 30 tot 60 minuten per dag bleken. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan bepalen wanneer je je tanden licht genoeg vindt en dat je ten alle tijde de bitjes weer kan gebruiken als je vindt dat de kleur van de tanden iets terugloopt.

 

Wij bieden deze ‘home bleaching’ methode in KCTA aan voor €295,-

Jouw nieuwe lach

De beste Tandarts

Composiet Vullingen

a

In onze kliniek in het  Arnhem noord werken wij als tandartsen voor cosmetische tandheelkunde met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach.

Facings zijn dunne porseleinen kapjes die over de bestaande tand worden geschoven en verlijmd. Sterk verkleurde, scheef staande, aangetaste tanden of tanden met spleetjes krijgen zo een nieuw uiterlijk.

Book your appointment today for free