Esthetisch tandvlees correctie
276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-276,page-child,parent-pageid-271,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Esthetisch tandvlees correctie

Tandvlees en tanden moeten in harmonie zijn.

Een mooi gebit draait om symmetrie en harmonie van de witte tanden en het roze tandvlees.

Op het moment dat er iets niet klopt aan het tandvlees, zal het eindresultaat nooit fraai zijn, hoe mooi je tanden ook zijn. Bij tandvlees dat ‘niet klopt’ kan er sprake zijn van teveel of juist te weinig tandvlees.

Teveel tandvlees noemen we een ‘gummy smile.’Er is dan veel tandvlees zichtbaar bij het lachen.

Van te weinig tandvlees kan sprake zijn bij teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen. In beide gevallen zijn correcties mogelijk, meestal middels een eenvoudige chirurgische ingreep.

Jouw nieuwe lach

De beste Tandarts

Composiet Vullingen

a

In onze kliniek in het centrum van Arnhem werken wij als tandartsen voor cosmetische tandheelkunde met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach.

Facings zijn dunne porseleinen kapjes die over de bestaande tand worden geschoven en verlijmd. Sterk verkleurde, scheef staande, aangetaste tanden of tanden met spleetjes krijgen zo een nieuw uiterlijk.

Maak een afspraak bij onze kliniek

Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren