Facing tanden en kronen van porselein

/Dunne facing tanden en kronen van porselein
Dunne facing tanden en kronen van porselein 2019-07-30T10:25:17+01:00

Facing tanden, een kroon of brug

Lelijke, scheve of gele tanden kunnen grote invloed hebben op je welzijn. Je komt onverzorgd over en dat is jammer. Ben je niet tevreden met je gebit? Dan is een facing, kroon of brug voor je tanden een oplossing. Je krijgt een nieuw, verzorgd uiterlijk dat je weer laat lachen. Een stralend witte lach!

Meer dan facings alleen

Met cosmetische tandheelkunde kan een slecht gebit volledig worden opgeknapt. Verkeert het gebit in een hele slechte staat, dan kan er niet altijd een facing over de tanden geplaatst worden. Daarom maakt, cosmetisch tandartsen Haakon Kuit, niet alleen facing tanden, maar ook kronen en bruggen van porselein.

Dunne facing tanden van porselein voor een levensecht gebit

Facings zijn gemaakt van porselein en geven je tanden een heel natuurlijke uitstraling. De kleur wordt afgestemd op je eigen wens. Wil je met de facings je tanden juist witter maken? Dan combineren wij het plaatsen van facings graag met een bleekbehandeling voor al je tanden.

Een kroon in plaats van facing van revolutionair dun materiaal

Met facings kunnen we ook oneffenheden en spleetjes tussen je tanden wegwerken. Je moet wel genoeg eigen tanden hebben die als basis voor de facing dienen. Is je tand te klein of te slecht om een facing overheen te plaatsen? Dan maken wij een  keramische facing rondom je tand, dit heet dan een kroon.

Meer weten over facings, kronen en bruggen:

Meer weten over de behandeling?

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling met super dunne facings op Zorgkaart Nederland.

Klik hier voor het maken van een gratis* intake afspraak

Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.