Financieel

/Financieel
Financieel 2019-07-30T10:22:40+01:00

Gratis* intake

De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos.

Als je wilt weten hoe het eindresultaat eruit komt te zien, dan zal er een mock-up gemaakt moeten worden. Tijdens deze  mock-up fase geven wij je a.d.h.v. op gipsmodellen vervaardigde “wax-up” een beeld van hoe het eindresultaat kan worden; de “wax-up” wordt met behulp van een siliconemal en composiet in de mond overgebracht. Zo krijg je een goed beeld krijgen van het esthetische eindresultaat.

Indien je bij de intake afspraak aangeeft door te willen gaan naar de mock-up fase, zullen wij afdrukken t.b.v. de mock-up maken.

Wij maken deze modellen aan het einde van het eerste consult, omdat men anders voor een aparte afspraak zou moeten komen om de modellen (gips te happen) te vervaardigen. Hier zitten kosten aan verbonden.

De kosten komen dus niet voort uit de kennismaking en diagnostiek, maar zijn voor de mock-up fase van de behandeling.
€ 150 per kaak vervaardigen van modellen t.b.v. Mock-up
€ 99,46 opstellen en bespreken behandelplan

Kosten porseleinen facings en kronen

De prijzen genoemd op onze website zijn een indicatie van de kosten. De daadwerkelijke kosten kunnen vooraf niet genoemd worden. Deze kosten verschillen per persoon en zijn mede afhankelijk van jouw eigen wensen, maar ook de moeilijkheidsgraad van de behandeling. Daarom ontvang je na de gratis * intake afspraak altijd een op maat gemaakte begroting.

Vanaf 1 januari 2013 zijn de vaste tandartstarieven van kracht. Het zijn “Staats Tarieven”, vastgelegd door de Nederlandse overheid. De kronen prijs mag niet meer door de tandarts zelf bepaald worden. Bij alle tandartsen in Nederland zijn de kroon kosten en facingkosten nu gelijk. Dus ook bij de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.

 

kronen prijs ,kroon kosten

Kroon kosten hebben goede prijs-kwaliteitsverhouding

De ervaring, kwaliteit en materiaalgebruik van uw tandarts ziet u dus niet meer terug in het tarief. Haakon Kuit heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetische (esthetische) tandheelkunde. Voor de vastgestelde kronen prijs van de porseleinen kronen of facings krijgt u dus een fantastische kwaliteit.

 

Richt prijzen porseleinen facings:

4 facings porselein € 2500,00
6 facings porselein € 3500,00
8 facings porselein € 4500,00
10 facings porselein € 5500,00

De bedragen zijn inclusief techniekkosten. Maar het is exclusief het verwijderen van oude restauraties of tandvleescorrecties

*Over het algemeen is  het maken van 1 of 2  facings in de cosmetische (esthetische) tandheelkunde de meest complexe verrichting voor een tandtechnicus die er bestaat. Op aanvraag kan dit uitgevoerd worden. Wel zal er dan een beroep gedaan moeten worden op specifiek tandtechnisch maatwerk. Hiervoor gelden aparte tandtechnische tarieven.

Declareren kosten:

Voor je verzekering is het belangrijk om te weten dat je van onze kliniek een rekening ontvangt op naam van tandarts. De bedragen voor kronen en facings die wij op deze website noemen zijn inclusief de techniek kosten.

De kosten worden op je kostenbegroting en uiteindelijk op je factuur duidelijk gespecificeerd met alle daarbij behorende codes voor je verzekering. De totale kosten dienen voldaan te worden voorafgaand aan de eindbehandeling, waarvan 50% bij aanvang van de behandeling. De totale kronen prijs of facings prijs dien je voor de eindbehandeling te voldoen.

Contact

Heb je vragen over de begroting of rekening? Neem voor uitleg dan contact op met onze kliniek.

Tel: 026-4456467 Info: 08.00-13.00 uur

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Vul voor een gratis* intake gesprek het contactformulier in en we nemen direct contact op!

Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.