Facings kosten

//Facings kosten
Facings kosten 2019-07-30T10:23:13+01:00

Facings kosten

De prijzen genoemd op onze website zijn een indicatie van de kosten. De daadwerkelijke kosten kunnen vooraf niet genoemd worden. Deze kosten verschillen per persoon en zijn mede afhankelijk van jouw eigen wensen, maar ook de moeilijkheidsgraad van de behandeling. Daarom ontvang je na de gratis * intake afspraak altijd een op maat gemaakte begroting.

Sinds 1 januari 2013 mogen tandartsen hun tarief niet zelf meer bepalen. De facings prijs is wettelijk vastgesteld. De prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook van de facing kosten. De kosten van een facing zijn dus vooraf bekend en kom je nooit voor verassingen te staan.

Vaste prijzen facings

Vanaf 1 januari 2013 zijn dus de vaste tandartstarieven van kracht. Deze “Staats Tarieven” zijn opgesteld en  vastgelegd door de Nederlandse overheid. De facing kosten verschillen dus niet meer per tandarts.

Facing kosten en de prijs-kwaliteitsverhouding

Als je tandarts veel ervaring heeft, een hoge kwaliteit biedt en gedegen materiaal gebruikt: in de facings prijs is het niet meer terug te zien! Met onze 25-jarige ervaring als cosmetisch tandarts mag je rekenen op een prima prijs-kwaliteitsverhouding, prijzen van de facings zijn het waard.

Facing kosten:

4 facings porselein € 2240,00
6 facings porselein € 3360,00
8 facings porselein € 4480,00
10 facings porselein € 5600,00

De bedragen zijn inclusief techniekkosten.

*Over het algemeen is  het maken van 1 of 2  facings in de cosmetische (esthetische) tandheelkunde de meest complexe verrichting voor een tandtechnicus die er bestaat. Op aanvraag kan dit uitgevoerd worden. Wel zal er dan een beroep gedaan moeten worden op specifiek tandtechnisch werk. Hiervoor gelden aparte tandtechnische tarieven.

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.
Uitgebreid intake gesprek is bij ons gratis*.

Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.