Kosten kroon

//Kosten kroon
Kosten kroon 2019-07-30T10:23:50+01:00

Kronen prijzen

De prijzen genoemd op onze website zijn een indicatie van de kosten. De daadwerkelijke kosten kunnen vooraf niet genoemd worden. Deze kosten verschillen per persoon en zijn mede afhankelijk van jouw eigen wensen, maar ook de moeilijkheidsgraad van de behandeling. Daarom wordt er na de gratis * intake afspraak altijd een begroting op maat meegegeven.

Sinds 1 januari 2013 mogen tandartsen hun tarief niet zelf meer bepalen. De kroon prijs is nu wettelijk vastgesteld. Ook de prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook de kronen prijzen. De kosten van een kroon zijn dus vooraf bekend, je komt dus nooit voor verassingen te staan.

Porseleinen kroon : vanaf  615,00 euro       Deze prijs is inclusief techniekkosten*

*Over het algemeen is  het maken van 1 of 2  kronen in de esthetische tandheelkunde de meest complexe verrichting voor een tandtechnicus die er bestaat. Er zal dan ook een beroep gedaan moeten worden op specifiek tandtechnisch werk. Hiervoor gelden aparte tandtechnische tarieven.

 

Vaste kroon prijs

Vanaf 1 januari 2013 zijn dus de vaste tandartstarieven van kracht. Deze “Staats Tarieven” zijn opgesteld en vastgelegd door de Nederlandse overheid. De kroon prijs verschilt dus niet meer per tandarts.

Kosten kroon en de prijs-kwaliteitsverhouding

Als je tandarts veel ervaring heeft, een hoge kwaliteit biedt en gedegen materiaal gebruikt: in de kronen prijzen is het niet meer terug te zien! Met onze ervaring van 25 jaar als cosmetisch tandarts mag je rekenen op een prima prijs-kwaliteitsverhouding wat betreft de kosten van je kroon.

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Stuur ons een bericht via het contactformulier voor een gratis* intake.

Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.