Hoeveel kost een kroon: prijs facings en kronen kosten

//Hoeveel kost een kroon: prijs facings en kronen kosten

Hoeveel kost een kroon: prijs facings en kronen kosten

Kronen kosten

Hoeveel kost een kroon in 2014. Dit jaar zijn er weer andere prijzen dan in 2012. De staatssecretaris van Financiën heeft besloten dat de vrijstelling van btw voor (para)medische dienstverlening met ingang van 1 januari 2013 is gewijzigd. Voor de cosmetische tandheelkunde betekent dit dat we nu op de prijs van facings btw moeten rekenen. De kronen kosten en de prijs van facings is voor jou als consument dus omhoog gegaan.

Cosmetische chirurgie en btw :’Cosmetische chirurgie behoort tot de gezondheidskundige verzorging van de mens als het voornaamste doel van de behandeling is de bescherming, met inbegrip van instandhouding of herstel, van de gezondheid van de mens.’ Dit zijn de regels die ervoor zorgen dat de prijs van facings en de kronen kosten omhoog zijn gegaan.
De tekst gaat verder: ‘Dat betekent dat cosmetische ingrepen die uitsluitend tot doel hebben de verfraaiing van het uiterlijk niet onder het begrip gezondheidskundige verzorging kunnen worden gebracht. Alleen in deze evidente gevallen is btw verschuldigd.’

Meer weten over kronen kosten?

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Neem hier contact op met de kliniek tandheelkunde.

2018-03-28T11:47:25+01:00