Home-test 2018-03-28T11:47:24+01:00

Mooie dunne facings van prachtig natuurlijk porselein, duurzaam en nooit meer zwarte randen!

Porseleinen facings en kronen voor mooie witte tanden
Facings en kronen van porselein in Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem.
Facings en kronen van porselein in Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem.
Gespecialiseerd in natuurlijke porseleinen facings, kronen en bruggen.

De hoogste tijd voor uitbreiding

In onze Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met het verfraaien van tanden. Het is voor ons een passie en we doen niets anders. Door de enorme toeloop naar onze kliniek zijn de wachttijden opgelopen. Hoogste tijd voor een uitbreiding. Naast Cosmetisch tandarts Willem Polet is nu ook de zeer ervaren Cosmetisch tandarts Haakon Kuit in de kliniek werkzaam.

Persoonlijk

Met zijn meer dan 25-jarige ervaring in de cosmetische tandheelkunde geldt Willem Polet als zeer deskundig op zijn vakgebied. Zijn absolute passie is de cosmetische (esthetische) tandheelkunde.

Lees meer

Kliniek

In onze kliniek in het centrum van Arnhem werk ik als tandarts voor cosmetische tandheelkunde met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach.

Lees meer

Top Facings

Facings zijn dunne porseleinen kapjes die over de bestaande tand worden geschoven en verlijmd. Sterk verkleurde, scheef staande, spleetjes of aangetaste tanden krijgen zo een nieuw uiterlijk.

Lees meer

Tarieven

Steeds vaker willen mensen in onze kliniek een mooie Hollywood smile. Het geheim van deze smile is een mooi stralend wit gebit met een specifieke combinatie van vorm, kleur en zeer exclusief materiaal.

Lees meer

Gratis intake? Plan direct een afspraak in!

Afspraak
Afspraak

Foto’s super dunne facings

Blader gerust door onderstaand portfolio. Het geeft in 6 gevallen een prachtig beeld van wat je met porseleinen facings en kronen kunt bereiken.
Klik op de afbeeldingen voor het resultaat. Bekijk ook ervaringen en meningen over onze behandeling met hele dunne facings op Zorgkaart Nederland.

brochure-banner-410

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPolet, W.H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering