Behandeling implantologie
315
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-315,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Behandeling implantologie

Implantologie

“Implantaten zijn dé oplossing voor ontbrekende tanden, kiezen of een los zittend kunstgebit”

 

Een implantaat is een titanium of keramische (Zirconium) kunstwortel die kan worden gebruikt ter vervanging van een missende tand of kies of als houvast van een (gedeeltelijk) kunstgebit.

 

In het geval van een missende tand of kies, zal op het implantaat een kroon of brug worden geplaatst. Een goed geplaatst implantaat met een mooie kroon is nauwelijks van een natuurlijke tand of kies te onderscheiden en voelt en functioneert nagenoeg als een eigen tand of kies.

 

Ook kunnen implantaten worden geplaatst om meer houvast te geven aan een kunstgebit. Afhankelijk van de situatie worden er 2 tot 6 implantaten geplaatst per kaak. Met een speciaal systeem kan de gebitsprothese op de implantaten worden geklikt. Op die manier blijft een prothese goed zitten, waardoor eten makkelijker wordt en je volledig kan vertrouwen op je gebit.

 

Indien een niet uitneembare voorziening gewenst is dan kan een vaste brug constructie op 4-8 implantaten ook een oplossing zijn.

 

Het goed plaatsen van implantaten is een uitdaging. Alleen speciaal opgeleide en ervaren implantologen kunnen deze tandvervanging op voorspelbare en esthetisch verantwoorde wijze aanbieden.

 

Hiervoor bent u bij Haakon Kuit en zijn collega implantologen  in goede handen.

 

Er wordt in onze praktijk gewerkt met de meest geavanceerde technieken.
• Een door Haakon Kuit in Nederland geïntroduceerde unieke techniek (SocketShield techniek), waarbij een deel van de wortel gehandhaafd blijft waardoor er geen botverlies zal optreden. Met name bij implantaten in de esthetische zone (het zichtbare deel van de mond) maakt dat het verschil tussen een goed en optimaal eindresultaat.
• 3D computerplanning met behulp van een 3D-röntgenscan.
• Minimaal invasieve botopbouw technieken met eigen bot vanuit de kaak of botsubstitutie materialen, heupbot of ziekenhuisopname is niet meer nodig!
• Zirconium implantaten indien gewenst of bij Titanium overgevoeligheid.
• Tandvlees reconstructies waar tandvlees verloren is gegaan.
• Individuele tandtechniek, maatwerk zodat u weer een niet van de natuur te onderscheiden tand of kies terug krijgt.

 

Kijk bij interesse naar onze uitgebreide foto reportage van voor en na foto’s.

Stuur ons een bericht en we reageren spoedig.

Jouw

nieuwe

glimlach