Kosten implantologie
350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350,page-child,parent-pageid-256,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kosten implantologie

Kosten van implantaten

 

De kosten voor een behandeling met implantaten is onmogelijk exact van te voren aan te geven. Elke ontbrekende tand vraagt een eigen behandelingsstrategie en dus ook een individuele begroting. Bij het eerste consult zal daarom duidelijk met u besproken worden wat de behandelingstrategie zal kunnen zijn en u krijgt een passende begroting bij deze behandeling.

 

Bij hoge kosten kan het interessant zijn om uit te zoeken of de fiscus tegemoet kan komen in de vorm van een aftrekpost. Dit kunt u aan de hand van de begroting met uw financieel adviseur overleggen.

 

Mensen die geen tanden meer in de kaak hebben en voor een klikprothese op implantaten komen zullen in de meeste gevallen na aanvraag een vergoeding vanuit de basis verzekering kunnen krijgen. Wel zal een een deel van de prothese ( eigen risico) voor eigen rekening komen.

Stuur ons een bericht en we reageren spoedig.

Jouw

nieuwe

glimlach