Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde

/Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde 2019-07-30T10:20:51+01:00

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde in het centrum van Arnhem

In het centrum van Arnhem vindt u de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde, waar cosmetisch tandarts Haakon Kuit samenwerkt  met een zeer deskundig team. Wil jij je stralende en gezonde lach weer terug? Dan ben je bij de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde in de hoofdstad van Gelderland aan het juiste adres.

Cosmetische tandheelkunde Arnhem

Er goed uitzien met porseleinen facings

Ons klantenbestand is zeer divers. Zo bezoeken jongeren die hun tanden willen bleken onze kliniek voor cosmetische tandheelkunde. Maar daarnaast zien we ook veel ouderen die hun gebit een tweede kans willen geven. We zijn er van overtuigd dat ‘er goed uitzien’ begint bij een mooie mond. Of je nu jong of oud bent.

unnamed

Een bezoek aan de kliniek

Niet iedereen is van nature gezegend met mooie tanden. Wil je weten of de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde iets voor jou kan betekenen op het gebied van facings of kronen? Kijk dan eens in onze uitgebreide foto reportage van voor en na foto’s.

Afspraak maken voor een stralende lach?

Wij hebben ons toegelegd porseleinen facings, kronen en bruggen. Wij doen niet anders. Daar waar de huistandarts het niet meer aandurft, beginnen wij!

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

Neem voor een gratis* intake contact op met de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde via het formulier aan de zijkant van deze pagina.

Gratis* intake
De kennismaking, het klinisch onderzoek, het stellen van de diagnose en het voorbespreken van de mogelijkheden zijn kosteloos. Indien je akkoord gaat met de tweede fase zijn er bijkomende kosten.