Opzet contentpagina
248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-248,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Opzet contentpagina

“Implantaten zijn dé oplossing voor ontbrekende tanden kiezen of een los zittend kunstgebit”

Een implantaat is een titanium kunstwortel die kan worden gebruikt ter vervanging van een missende tand of kies of als houvast van een (gedeeltelijk) kunstgebit.

In het geval van een missende tand of kies, zal op het implantaat een kroon of brug worden geplaatst. Een goed geplaatst implantaat met een mooie kroon is nauwelijks van een natuurlijke tand of kies te onderscheiden en voelt en functioneert nagenoeg als een eigen tand of kies.

Ook kunnen implantaten worden geplaatst om meer houvast te geven aan een kunstgebit. Afhankelijk van de situatie worden er 2 tot 6 implantaten geplaatst per kaak. Met een speciaal systeem kan de gebitsprothese op de implantaten worden geklikt. Op die manier blijft een prothese goed zitten, waardoor eten makkelijker wordt en je volledig kan vertrouwen op je gebit.

Indien een niet uitneembare voorziening gewenst is dan kan een vaste brug constructie op 4-8 implantaten ook een oplossing zijn.

Plaatsing Implantaten

Het goed plaatsen van implantaten is een uitdaging. Alleen speciaal opgeleide en ervaren implantologen kunnen deze tandvervanging op voorspelbare en esthetisch verantwoorde wijze aanbieden.

Hiervoor bent u bij Haakon Kuit en collega implantologen in goede handen.

Er wordt in onze praktijk gewerkt met de meest geavanceerde technieken.
– Een door Haakon Kuit in Nederland geïntroduceerde unieke techniek, waarbij een deel van de wortel gehandhaafd blijft waardoor er geen botverlies zal optreden. Met name in de esthetische implantologie maakt dat het verschil tussen een goed en optimaal eindresultaat.
-3D computerplanning met behulp van een CBCT röntgenscan
-Minimaal invasieve botopbouw technieken met eigen bot vanuit de kaak of botsubstitutie materialen; heupbot of ziekenhuisopname is niet meer nodig!
-Zirconium implantaten bij Titanium overgevoeligheid.
-Tandvlees reconstructies waar tandvlees verloren is gegaan.
-Nieuwe tanden op implantaten binnen 24 uur bij complexe behandelingen
-Individuele tandtechniek: maatwerk zodat u weer een niet van de natuur te onderscheiden tand of kies terug krijgt

Superior service

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Retina ready

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Make a difference

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Designed with care

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Inventive elements

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Translation Ready

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

a

In onze kliniek in het centrum van Arnhem werken wij als tandartsen voor cosmetische tandheelkunde met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach.

Facings zijn dunne porseleinen kapjes die over de bestaande tand worden geschoven en verlijmd. Sterk verkleurde, scheef staande, aangetaste tanden of tanden met spleetjes krijgen zo een nieuw uiterlijk.

Book your appointment today for free

Jouw nieuwe lach

De beste Tandarts

Composiet Vullingen

Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren