Behandeling orthodontie
334
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-334,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Behandeling orthodontie

Orthodontie

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat een beugel vooral een behandeling is voor kinderen met scheve tanden.

 

De behandeling is vaak zelfs sneller en eenvoudiger bij volwassenen. Soms is een beugel de aangewezen behandeling om het gebit duurzaam te verfraaien. Het kan ook zijn dat orthodontie slechts een onderdeel is van een groter plan om tanden een kiezen in een betere positie te zetten.

 

Over het algemeen duren behandelingen 6 tot 9 maanden en zelden langer dan 12 maanden.

 

We maken gebruik van uitneembare doorzichtige bitjes van Invisalign en/of Airsmile. Hiermee kunnen in 5-10 weken kleine correcties in het zichtbare front gedaan worden. Hiervoor draagt onze tandarts Stefan Hagedoorn de zorg.

Voor langdurige en meer complexere orthodontische behandelingen wordt samengewerkt met een vooraanstaande orthodontist bij ons in de buurt. Wij werken met orthodontistenpraktijk Roelofs, meer informatie vindt u op www.orthoarnhem.nl.

Stuur ons een bericht en we reageren spoedig.

Jouw

nieuwe

glimlach