Orthodontie
278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-278,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Orthodontie

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat een beugel vooral een behandeling is voor kinderen met scheve tanden.

 

De behandeling is vaak zelfs sneller en eenvoudiger bij volwassenen. Soms is een beugel de aangewezen behandeling om het gebit duurzaam te verfraaien. Het kan ook zijn dat orthodontie slechts een onderdeel is van een groter plan om tanden een kiezen in een betere positie te zetten.

 

Over het algemeen duren behandelingen 6 tot 9 maanden en zelden langer dan 12 maanden.

 

We maken gebruik van uitneembare doorzichtige beugels vanĀ  Air-smile.

Voor complexere orthodontische behandelingen wordt samengewerkt met een vooraanstaande orthodontist bij ons in de buurt.

Jouw nieuwe lach

De beste Tandarts

Composiet Vullingen

a

In onze kliniek in het centrum van Arnhem werken wij als tandartsen voor cosmetische tandheelkunde met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach.

Facings zijn dunne porseleinen kapjes die over de bestaande tand worden geschoven en verlijmd. Sterk verkleurde, scheef staande, aangetaste tanden of tanden met spleetjes krijgen zo een nieuw uiterlijk.

Book your appointment today for free

Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren