Over Ons
299
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-299,page-parent,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over Ons

Team

In onze Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem, wat een onderdeel is van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Arnhem, hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met het verfraaien van het gebit en tanden.

 

Cosmetisch tandarts Haakon Kuit heet iedereen van harte welkom in de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem. Hij heeft zich volledig toegelegd op de cosmetische (esthetische) tandheelkunde in al zijn facetten: facings, kronen, implantaten en tandvleescorrecties.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied heeft hij nationaal en internationaal een goede naam opgebouwd. Om die reden laten ook veel collega’s met gebitsproblemen zich door hem behandelen. Ook veel bekende mensen (sporters, acteurs en tv-persoonlijkheden) hebben hun gebit inmiddels in zijn kliniek laten verfraaien.

 

Daar waar de huistandarts het niet meer aandurft, of het niet ziet zitten, ziet Haakon Kuit vaak nog kansen. Een belangrijke werkfilosofie van Haakon Kuit is dat er zo min mogelijk schade gedaan mag worden aan de originele tanden en kiezen. ‘Minimaal invasief met maximaal resultaat” is dan ook zijn motto. Daarnaast staat voor hem herstel van functie voorop; een goed functionerend gebit gaat hand in hand met esthetiek.

 

Haakon Kuit kijkt naar de mond als geheel; de vorm en expressie van tandvlees, lippen, tanden en gezicht moeten in harmonie zijn.Tevens verzorgt Haakon Kuit lezingen en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de cosmetische tandheelkunde en esthetische implantologie. Hij is voorloper op het gebied van innovatieve technieken.

 

Cosmetische tandheelkunde toegankelijk en op het allerhoogste niveau.
(BIG geregistreerd: 19045694902)

8L2A9057-2

         Haakon Kuit

Stefan Hagedoorn is in 2014 afgestudeerd aan de universiteit van
Amsterdam en de derde generatie tandarts binnen zijn familie. Zijn specialiteit is esthetische tandheelkunde, orale Implantologie, prothetiek en het werken met aligners ( Invisalign, Airsmile).

 

Hij is nog steeds verbonden aan de universiteit om daar de esthetische en
uitgebreide casussen te blijven behandelen, maar ook om betrokken te blijven bij de nieuwste tandheelkundige ontwikkelingen.

 

Gedurende zijn opleiding en daarna heeft Stefan kennis opgedaan bij grote namen binnen de tandheelkunde, waaronder Sascha Jovanovic (USA) en Haakon Kuit.
Door de gezamenlijke visie: zo min mogelijk invasief werken met maximaal
resultaat, maakt Stefan nu deel uit van het team van de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem.

8L2A9241

         Stefan Hagedoorn

De Kliniek

In het centrum van Arnhem vindt u de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem.
Hier werkt cosmetisch tandarts Haakon Kuit samen met een zeer deskundig team. Wilt u uw stralende en gezonde lach weer terug? Dan bent u bij de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem aan het juiste adres.

 

Niet iedereen is van nature gezegend met mooie tanden. Wilt u weten of de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem iets voor u kan betekenen op het gebied van facings, kronen, implantaten of tandvleescorrecties?
Kijk dan eens naar onze uitgebreide foto reportage van voor en na foto’s.

 

Bekijk ervaringen en meningen over onze behandeling op Zorgkaart Nederland.

 

Neem voor een intake contact op met de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Arnhem via de button onderaan deze pagina.

Stuur ons een bericht en we reageren spoedig.

Jouw

nieuwe

glimlach